9 günlük bayram tatilini şehir dışında geçirecek olanlar otogarların yolunu tuttu. Bazısı memleketine bazısı tatile gitmek için otogarları doldurdu. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlenirken bilet alma işini son dakikaya bırakanlar gişe gişe dolaşmak zorunda kaldı. Yola çıkanlar da kilitlenen trafikten dolayı zor anlar yaşadı. Yolcular, “Bilet de kolay bulamadık. Hem kalmamış hem olanlar pahalıya satıyor” diyerek isyan etti.

EK SEFERLER DE ÇARE OLMADI

Otogarlar tıklım tıklımken otobüs firması yetkilileri otobüslerin bir haftadır full çektiğini ve bu doğrultuda ek seferler düzenlediklerini belirtirken “5 sefer kalkıyorsa şu an 15 sefer kalkıyor. Yine arabalar yetmiyor, yine arabalarda yer yok” dedi.

otogarda yogunluk kalabalik 1

BİLET FİYATLARI CEP YAKTI

Bilet bulmakta zorlanan yolcular “Son bir iki bilet sanırım ucu ucuna aldık bileti. Dün geceden beri otogardayız, hem kalmamış hem olanlar pahalıya satıyor; bilet de kolay bulamadık hatta son iki koltuk kalmıştı” diyerek isyan ederken bilet fiyatlarının da cep yaktığını ekledi.

OTOGARDAN ÇIKAN TRAFİĞE TAKILDI

Bilet mağdurları otogar çıkışında da kilitlenen trafik nedeniyle mağdur oldu. Yolcular rötarlardan dolayı gidecekleri yere bir türlü ulaşamadı.

Editör: Alara Şimal Metin