İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Belgrad Ormanı, son zamanlarda art arda bulunan cesetlerle adeta bir gizem merkezine dönüştü. Kısa bir süre içerisinde toprağa yarı gömülü bir ceset ve çöp konteynerinde "ceset aşağıda" yazısıyla bulunan bir erkek cesedi, ormanda neler olduğunu merak konusu yaptı.

CESETLER VATANDAŞLAR TARAFINDAN BULUNDU

İstanbul'un gizemli bölgesi Belgrad Ormanları son zamanlarda yürüyüşe giden, su almaya giden ya da fotoğraf çekmeye giden vatandaşların bulduğu esrarengiz cesetlerle gündem oldu.

Belgrad Ormani Cesetler

ÖLENLERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde çöp konteynerine ''ceset aşağıda'' yazısını takip eden polis ekipleri bir erkek cesedi buldu. Bu olaydan birkaç gün önce yine aynı bölgede kayıp olan bir adamın yarı gömülü cesedi bulunmuştu. Bununla da sınırlı kalmadı. Geçtiğimiz ay ise yine aynı yerde kravatla ağaca bağlanmış bir erkek cesedi bulunmuştu. Cesetlerden birinin kimliği tespit edildi. Ölü bulunan kişinin Bağcılar'da görülen ve kayıp ihbarı yapılan 20 yaşındaki Serhat Kantele olduğu öğrenildi ve gencin başından vurulduğu ortaya çıktı.

DEDEKTİFLER DÜĞMEYE BASTI

Cinayet büro dedektiflerinin cesetlerin ardındaki sır perdesini aralamak için çalışmaları devam ediyor.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu