Kandil mesajları, Berat Kandili'nin gelmesiyle birlikte araştırılıyor. Ramazan ayı'na onbeş gün kaldığını müjdeleyen Berat Kandili, Müslümanlar için oldukça önemlidir. Bu özel ve mübarek günde sevdiklerine en güzel, anlamlı, resimli ve dualı kandil mesajı göndermek isteyenler, 'Berat Kandili Mesajları'nı araştırıyor. İşte Berat Kandili'nde anneye, babaya, eşe, dosta, sevdiklerinize gönderilecek "Hayırlı Kandiller" mesajları..

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 6

Berat Kandili, Kur'an-ı Kerim'in Dünya semasına indirildiği gecedir. Bu mübarek günde sevdiklerine dualı, resimli, kısa ve uzun berat kandili mesajları ve güzel sözler göndermek isteyenler için Whatsapp, SMS, Instagram ve Twitter'dan gönderilebilecek Berat Kandili kutlama mesajları, sözleri..

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 2

BERAT KANDİLİ MESAJLARI

Berat kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ikinci kandil gecesidir. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 4

Her gün yeni doğan güneş kadar, her gece parlayan yıldızlar kadar, her bahar açan çiçekler kadar hayatınız güzel olsun. Berat Kandiliniz hayırlı olsun.

Ya Rabbi! Birlik ve beraberliğimizi, sabır ve metanetimizi artır! Acılarımızı dindir, umudumuzu zafere eriştir! Berat kandiliniz nurlu olsun. Dualarınız kabul olsun.

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile... Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 8

Allahû Teala Şaban'ın 15. Gecesi Tecelli eder. Ve Ana'ya Baba'ya asi olanlarla Allah'a ortak koşanlar dışında bütün kullarını bağışlar. Rabbim önümüzdeki Berat gecesini hakkıyla ihya eden kullarından etsin.

‘Berat’; temize çıkmak, ferahlayıp kurtulmaktır.Allah'ım ruhumuzu feraha çıkar, karanlık perdelerimizi ‘Berat’ ile kaldır.

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 5

EN GÜZEL BERAT KANDİLİ SÖZLERİ

Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Ya Rabbim bize nasibin, gecenin ve sabahın en hayırlısıdan ver. Dua ettiklerimizin de yüzünü güldür. Bize vazgeçenlerin hüznünü değil, sabredenlerin mutluluğunu yaşat. Senin her şeye gücün yeter.

Kandil Mesajları 2

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Berat Kandilimiz Mübarek Olsun. Yüce Allah (c.c.) bu mübarek gecenin hürmetine hastalarımıza acil şifalar, milletimize sabır ve devletimize kuvvet ihsan etsin. Bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizi artırsın.

Kalbimizin üzerini örten tozların alındığı; sevginin ve merhametin hayatımızın odağında olduğu, hayatımızı iyilik yapmak üzere inşa edeceğimiz duasıyla, samimiyetiyle... Berat Kandilimiz mübarek olsun.

Rahmet, icabet ve takdir olarak isimlendirilen Berat Gecemizin insanlığın af ve kurtuluşuna vesile olmasını niyaz ederim.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Regaip Kandili 11012024 7

RESİMLİ BERAT KANDİLİ MESAJLARI

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 10Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 3

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 7

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 9

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 11

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 13

Berat Kandili Kutlama Mesajları Sözleri 12

Editör: Nurseli Fırat