Ekran Haber’in özel haberine göre; Türkiye'nin yeni haber kanalı Ekol TV, son teknolojiyle donatılan alt yapısı ve güçlü ekran yüzleriyle seyircilerin karşısına çıkmak için geri sayıma geçti. 23 Nisan’da yayın hayatına merhaba diyecek olan Ekol TV'de spor bültenlerini genç ve başarılı sunucu Berna Kahraman sunacak.

Bernakahramann

"ÇOK AZ KALDI"

Ekol TV'de başlayacağını duyuran Kahraman, sosyal medya hesabından heyecanını böyle aktardı: "Yeni heyecanlar yeni bir oluşum… 23 Nisan’dan itibaren yayın hayatına başlayacak olan Ekol Tv’de bundan sonra spor bültenleriyle sizlerle olacağım. Tabi ki diğer taraf harika bir spor servisi, harika yorumcular ve Ekol Futbol’da sizlerle olacak. Çok az kaldı. Bekleriz… "

BERNA KAHRAMAN KİMDİR, NERELİDİR?

1995 yılında Bursa’da doğan Berna Kahraman, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek okulundan mezun oldu. Kısa bir süre öğretmenlik yapan Kahraman, mesleğini bırakıp önce modellik ardından da spikerlik kariyerine geçiş yaptı. Galatasaray Tv’de spikerlik ile başladığı ekran deneyimini Haber Global’de sürdürdü.