Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş derbi maçta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Taksim'deki Gezi Parkı'nda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, gruplar halinde Tüpraş Stadyumu'na götürüldü.

Beşiktaş Galatasaray Futbol 1

TARAFTARLAR ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Stadyuma girmeden önce, Galatasaraylı taraftarlar ile Beşiktaş taraftarı arasında sözlü atışmalar yaşandı. Polis barikatını aşarak Beşiktaş taraftarına doğru koşmaya çalışan grubu polis engelledi.

Beşiktaş Galatasaray Futbol

POLİS ENGEL OLDU

Yaşanan tartışmanın ardından polisin müdahalesiyle dağılan grup sakinleştirildi ve stadyuma giriş yapabildiler. Bu müdahale sonrasında herhangi bir ciddi olay yaşanmadı ve taraftarlar problem olmadan dağıldılar. Daha sonra Beşiktaş taraftarları bölgeden uzaklaştırıldı. Galatasaray taraftarlarının da hızlı şekilde stadyuma girişleri sağlandı.

Besiktas Galatasaray Derbisinin Var Hakemi Belli Oldu 03Mart2024

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY DERBİSİNDE ZAHA OLACAK MI?

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Crystal Palace'dan transfer edilen Wilfried Zaha'nın sakatlığı devam ettiği için maçta forma giyemeyeceği açıklandı. Zaha'nın sakatlığı nedeniyle riske edilmemesi kararlaştırıldı ve oyuncu maç kadrosunda yer almayacak.

Zaha Galatasaray

Ayrıca Galatasaray'da da sakatlıkları bulunan Hakim Ziyech ve yeni transfer Serge Aurier'in de derbi maçında forma giyemeyeceği bildirildi.

Editör: Zeynep Baş