Süper Lig'in 10. haftasında evinde ağırladığı Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta hem seçim süreciyle hem de başkan adaylarıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşandı.

Maç öncesinde siyah-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, olağanüstü genel kurul tarihinin öne çekildiği açıklandı. Buna göre 17 Aralık olan seçim tarihinin 3 Aralık'a alındığı duyuruldu. Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısının ise 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşeceği kaydedildi.

AHMET NUR ÇEBİ KARARINI VERDİ

ahmet-nur-cebi-besiktas-1

Kulüp tarafından alınan bu karar sonrasında gözler Ahmet Nur Çebi'ye çevrildi. Gaziantep FK karşısında elde edilen 2-0'lık galibiyete rağmen, taraftarların yönetim aleyhinde tezahüratlarda bulunması sonrası başkan Çebi'nin alacağı karar merak uyandırdı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yaklaşan seçim öncesinde başkanlığa tekrar aday olmayacağı belirtildi.

BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLUYOR

Daha önce adaylığını açıklayan ve seçim çalışmalarına başlayan Hasan Arat'ın ardından bir başka isim daha yönetime talip oldu. Gaziantep FK karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Bu camianın ayağa kalkması için bana düşen ne ise onu yapacağım" diyerek seçimlerde aday olacağının mesajını verdi.

emre-kocadag-besiktas-1

Öte yandan başkan adaylığı için ismi geçen Serdal Adalı'nın da yakın çevresiyle görüşmelerini sürdürdüğü ve kısa bir süre sonra kararını açıklayacağı öğrenildi.