Amazon Prime tarafından çekilen Bihter filmi uzun süredir izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Dün akşam galası yapılan film, bugün internette yayınlandı. Başrollerini Boran Kuzum Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi gibi ünlü oyuncuların paylaştığı film kısa sürede gündem oldu. 

bihter-sevisme-sahnesi

Halit Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu eserinin yeniden yorumu olan filmde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, Ebru Özkan ve Tilbe Saran rol aldı. Heyecanla beklenen dizinin neredeyse her sahnesi gündem oldu. Özellikle Türk halkı tarafından Bihter: Beren Saat düşüncesi uzun bir süre önyargılara sebep olurken nasıl bir film olacağı da merakla beklenen konulardan birisiydi. Beklenen haber geldi Bihter 16 Kasım tarihinde yayınlandı. 

bihter-sevisme

CESUR SAHNELERİ OLAY OLDU

Dün akşam saatlerinden beri Boran Kuzum'un kalçaları gündem olmuşken Kuzum ve Abdullah arasındaki cesur sahneler izleyenleri hayrete düşürdü. O sahneyi izleyenler soluğu sosyal medyada aldı. Kimisi "ay bunlar nasıl sahne RTÜK uyuyor mu?" derken kimisi ise "gözlerimi Boran Kuzum'dan alamadım" diyerek yorum yaptı. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu