Behzat Ç. yeni sezon bölümü izleyicisi ile buluştu. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ikinci sezonu merakla bekleniyordu. Behzat Ç. hayranlarının heyecanla beklediği 2.sezon ilk bölümü yayınlandı. İşte detaylar..

2.sezon-behzat-ç

Çekiç ve Gül 2. Sezon

"Behzat Ç." ilk olarak 2010 yılında yayınlanmış ve bir TV dizisi olarak oldukça ilgi görmüştür. Oldukça popülerleşen dizi , "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" adıyla seyircisi ile buluşmuştu.

behzat-ç-dizi

Sezon finali yapan dizi, uzun bir süre sonrasında ikinci sezonun ilk bölümüyle BluTV'de izleyici karşısına çıkıyor. 7 Aralık'ta yayınlanan bölümde, yeni sezonda kadroya katılan yeni isimler ve diğer detaylar dikkat çekiyor.,

behzat-ç-,

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Oyuncuları

Behzat Ç. dizisinin devamı niteliğindeki "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" oyuncuları arasında Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.), İnanç Konukçu (Hayalet), Berkan Şal (Akbaba), Evliya Aykan (Osman Harun Kılınç), Derin Beşikçioğlu (Melike), Gökçe Eyüboğlu (Belgin Ünal), Ege Aydan (Şevket Ç.), Ayça Eren (Şule Ç.), Eray Eserol (Tahsin Yılmaz), Güven Kıraç (Memduh Başgan) gibi önemli isimler yer almaktadır. 

behzat-ç-oyuncuları

Oyuncu Kadrosunda Yeni İsimler

Behzat Ç. dizisine ayrıca bu sezon, geçen sezona konuk oyuncu olarak katılan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ediyor. Yeni sezonda, Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut gibi isimler de kadroya dahil oldu.

Editör: Nurseli Fırat