Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Parti genel merkezinde basına yönelik gerçekleştirilen açıklamada Kadir Canpolat, seçim stratejilerini ve adaylarıyla ilgili aldıkları kararları paylaştı.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA ADAYLAR

Kadir Canpolat, Türkiye genelinde çeşitli illerde çok zor şartlar altında aday çıkardıklarını belirterek, özellikle belirli bölgelerde adaylarının zorlandığına dikkat çekti. İstanbul, Ankara, Malatya, Adana gibi illerde adaylarını çıkardıklarını ifade eden Canpolat, bazı illerde ise aday göstermediklerini açıkladı.

CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA DURUŞ

Ocak Partisi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde devletin ve ülkenin yanında durduğunu vurgulayan Kadir Canpolat, "Cumhurbaşkanımızın kefenli askerleriyiz" sloganıyla hareket ettiklerini dile getirdi.

TARTIŞMALAR VE KARAR

Kadir Canpolat, diğer siyasi partilerin AK Parti'nin önünü kesmeye yönelik çabalarının kendilerini üzdüğünü belirtti. Özellikle Yeniden Refah Partisi gibi partilerin AK Parti'ye karşı hamlelerinin dikkat çektiğini ifade eden Kadir Canpolat, bu duruma kayıtsız kalamadıklarını söyledi.

GERİ ÇEKME KARARI

Canpolat, yapılan istişareler sonucunda zorlandığı düşünülen yerlerde adaylarını geri çekme kararı aldıklarını duyurdu. Bu kararın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye'nin geleceği için alındığını ifade etti.

PARTİ İÇİ İSTİŞARE

Kadir Canpolat son olarak, Ankara'da Turgut Altınok'un adaylığına destek verme kararı aldıklarını ve bu kararın partililerle yapılan istişareler sonucunda alındığını belirtti.

Editör: Mevlüt Peker