O'ndan Sonra isimli YouTube kanalında canlı yayın yapan Bircan Bali skandal açıklamalarıyla gündemi sarsmaya devam ediyor. Şimdiler de Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftini inceleyen Bali, dün yaptığı açıklamalarda Tayyar Öz'ün hastasının mahremini ihlal ettiğini ve bu yüzden devlet hastanesinde görevinden açığa alındığını söylemişti. Özlem Öz içinse FETÖ ile bağlantısının ortaya çıktığını söylemiş ve bu yüzden özel bir üniversitedeki işine son verildiğini duyurmuştu. Ünlü sunucu şimdi de Özlem Öz Dilan Polat ve Şulemsi arasındaki arkadaşlığın nasıl düşmanlığa dönüştüğünü anlattı. Ayrıca Bali konuşmasında, çiftin notere gittiğini ve mal kaçırmak için boşanmayı düşünebileceklerini iddia etti. 

ÖZLEM ÖZ VE TAYYAR ÖZ BOŞANACAK MI?

Özlem Öz ve Tayyar Öz'ün dün notere gittiğini duyuran Bali" kendileri notere gitti malları aldınız kendinizin üstünde başkasının üstüne mi yaptınız mal kaçırma mı yaptınız. Mal kaçırma nasıl oluyor biliyor musunuz? Mesela benim kocamdan mallarım var ve boşanacağız o 1 yıllık süreçte kocam malını başkasına devrederse bu iş mal kaçırmaya girer" dedi. Bunun üzerine akıllara mallar gitmesin diye boşanacaklar mı ya da başkasına mı devredecekler sorusu geldi...

ozlem-oz-dilan

DİLAN POLAT ŞULEMSİ VE ÖZLEM ÖZ DOSTLUĞU NASIL BAŞLADI NASIL BİTTİ?

Bircan Bali'nin iddialarına göre Özlem Öz Dilan Polat ve Şulemsi ilk başta çok iyi anlaşan 3 arkadaştı. Fakat üçlünün arasındaki kavga Dilan'ın daha başarılı olması ve diğerlerinin Dilan'ı sürekli taklit etmesiyle başladı. Bali'nin dediğine göre "Dilan altın tozlu kahve içiyorsa diğerleri altın kaplama kupa alıyordu. Bunun üzerine Dilan en sonunda dayanamadı ve Özlem'e yeter artık beni taklit ettiğin diyerek çıkıştı." Bunun üzerine yakın arkadaş olan üçlü Dilan'ın bu hamlesi sonrasında kavgalı oldu.

dilan_polat_engin_polat_tutuklama_3

DİLAN POLAT EV HAPSİ ALACAK MI?

Bircan Bali yine açıklamasında "Dilan Poalt'ın ev hapsi alması gibi bir şey asla mümkün değil cezaevinden asla çıkamaz ama size şimdi isim vermeyeyim 2 kişi dışarı çıkabilir" diyerek yeni bir bomba daha ortaya attı. Kullanıcıların iddiasına göre 2 kişiden birisinin Sıla Doğu olabileceği söylendi. 

FENOMENLERİ FONLAYAN İSİM KİM?

Ünlü sunucunun iddiasına göre Dilan Polat ve Özlem Öz gibi sonradan zengin olan bu kişileri fonlayan yani asıl parayı veren bir isim var. Bu kişinin de İbrahim isimli bir iş adamı olabileceği söylenenler arasında yerini aldı. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu