YouTube üzerinden canlı yayın yapan ünlü sunucu Bircan Bali, Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında skandal açıklamalarda bulundu. Bali öncelikle, Özlem Öz'ü hedef alarak kendisinin bir dönem Üsküdar Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştığını fakat sonradan görevden alındığını duyurdu. Öz'ün kocası Tayyar Öz'ün ise bir devlet hastanesinde çalıştığını fakat hasta mahremiyetini ihlal ettiği için açığa alındığını bu nedenle özel bir klinikte çalışmak zorunda olduğunu söyledi. İşte Bircan Bali'nin skandal iddialarının detayı...

ÖZ ÇİFTİNİN GERÇEK SOYADI NE?

Öz soyadını kullanarak sosyal medyada var olan çiftin gerçek soyadının Özsefil olduğu ortaya çıktı. Tayyar Özsefil'in daha sonrasında soyadını Öz olarak değiştirdiği söylendi. 

ozlem-oz-iddia

ÖZLEM ÖZ FETÖ'CÜ MÜ?

Bircan Bali, yaptığı yayında 2016'da yaşanan FETÖ davasında Özlem Öz'ün de soruşturmaya girdiğini hatta fenomen ismin yakın çevresinin bu nedenle içeri alındığını, kendisinin de görevden alındığını iddia etti.

ozlem-oz-kimdir

TAYYAR ÖZ NEDEN AÇIĞA AYRILDI

Ünlü sunucu, Tayyar Öz'ün devlet hastanesinde çalıştığı sene hasta gizliliğini ihlal etti gerekçesiyle açığa alındığını iddia ederek şu sözlerle devam etti; "bir kadın hasta geliyor ve bacağım ağrıyor diyor. Tayyar Bey de hastanın bacağını açıp çekim yapıyor tabii bunu yaptığı sırada hastadan izin almıyor. Ayrıca kadın da tesettürlü. Hastanın akrabaları kadını bacağından tanıyor ve şikayet ediyor. Böylece Tayyar Öz açığa alınıyor."

ÖZ VE DİĞER FENOMENLERİ FONLAYAN İSİM

Ayrıca Bircan Bali, İsmail Bey isimli bir iş adamının Öz çifti başta olmak üzere bazı diğer fenomenleri de fonladığını ve işin içinde çok daha büyük olaylar olduğunu söyledi.  

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu