Geçtiğimiz haftalarda kendisinden yaşça küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la evlilik yolundan dönen ve ilişkisini bitiren Mehmet Ali Erbil, yeni sevgilisiyle görüntülendi. Yeni sevgilisinin 2001 doğumlu olduğu öğrenilince sosyal medya üzerinden Erbil'e tepki yağdı. Ayrıca sevgilisi Nevide Çiçek ile ilgili bir iddia daha ortaya çıktı. İddialara göre Çiçek, daha önce Zahide Yetiş'in programına çıkarak erkek arkadaşını aradı. 

GÜLSEREN CEYLAN'DAN AYRILMIŞTI!

26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum günü partisinde özel yapım bir yüzük hediye etmişti. Yakında nikâh masasına oturması beklenen ikiliden geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Gülseren Ceylan, "Toplu cevap olsun" mesajı ile Instagram hesabından sürpriz bir paylaşım yapmış, ünlü şovmen ile ayrıldıklarını duyurarak; "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" diye yazmıştı.

erbil-sevgilisi

KIZINDAN 6 YAŞ KÜÇÜK

Gülseren Ceylan'dan geçtiğimiz ay ayrılan Mehmet Ali Erbil, önceki gece Maslak'ta bulunan bir mekan çıkışı yeni sevgilisiyle görüntülendi. Ünlü şovmenin yeni sevgilisinin küçük kızı Yasmin Erbil’den 6 yaş daha küçük olduğu ortaya çıktı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu