İstanbul'un İncirtepe mahallesinde dün saat 16:00 sıralarında yaşanan talihsiz bir olay, çevredeki vatandaşları ve esnafları şaşkına çevirdi. Edinilen bilgilere göre, bisiklet sürmeyi yeni öğrenen bir çocuk, arkadaşlarıyla oyun oynadığı esnada birden yokuş aşağı hızlanmaya başladı. Kontrolü kaybeden genç, mahalledeki bir telefon bayisinin camına çarparak durabildi. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

ÇARPMA SESİYLE DEPREM SANDILAR

Olayın yaşandığı sırada yan restoranda yemek yiyen Kenan Şenyıldız, yaşananları anlattı: "Biz burada yemek yiyorduk, bir anda büyük bir gürültü oldu. İlk başta deprem olduğunu sandık. Ancak güvenlik kamerası görüntülerini incelediğimizde, çocuğun hızla yokuş aşağı geldiğini ve iş yerinin camına çarptığını fark ettik."

Bisikletli Cocuk Isyerine Carpti 22042024 Iha2

ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI

Kazanın şiddetiyle çocuğun dişleri ve kolları kanar hâlde bulundu. Olay yerine hızla gelen ambulans ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaparak kontrol amaçlı olarak hastaneye kaldırdı. Şenyıldız, çocuğun durumunun iyi olduğunu ve kazanın herkesi çok korkuttuğunu ekledi.

Editör: Mevlüt Peker