Ekranhaber.com, bomba bir kulis bilgisine ulaştı. Beyaz TV’de en çok izlenen spor programlarından birinin moderatörlüğünü yapan spiker ve sunucu Ertem Şener’in Now TV’ye (Eski Fox TV) transfer olacağı konuşuluyor.

Beyaz Futbol

GÖRÜŞME HALİNDE

Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz’ın yer aldığı ve Türkiye’de en çok izlenen programlardan biri olan Beyaz Futbol’un moderatörü Ertem Şener’in, kanaldan ayrılacağı ve başka bir televizyon kanalıyla görüşme halinde olduğu bilgisi sızdı. 

NOW'DA SPOR BİRİMİNİ YÖNETECEK

Exxen adlı dijital yayın platformunda Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa veya Konferans Ligi maçlarını anlatmasıyla da bilinen ünlü spikerin, eski adıyla Fox, yeni adıyla Now TV'ye transfer olacağı ve kanalın spor birimi yönetimini üstleneceği kulaktan kulağa yayıldı. 

Beyaz Futbol2

EKİP ARKADAŞLARI EKOL TV'YE GEÇMİŞTİ

Ertem Şener’in, bir süre önce Beyaz TV’den yollarını ayırarak yeni kurulan ve televizyon yayıncılığına iddialı bir giriş yapan Ekol TV’ye transfer olan Onur Yıldız ve Sezgin Gelmez'in ayrılışından sonra, Beyaz TV'de artık daha fazla kalmak istemediği öğrenildi. 

Onuryıldız

Sezgin Gelmez1

DOĞAN ŞENTÜRK'LE GÖRÜŞTÜ

Ünlü sunucunun, arkadaşları gibi Beyaz TV’yi bırakacağı ve Now TV ile görüşme halinde olduğu öğrenildi. 

Şener’in Now TV yayın yönetmeni Doğan Şentürk ile bir kaç kez görüştüğü, anlaşma sağlamalarının çok yakın olduğu da gelen bilgiler arasında. 

Dogan Senturk5

Editör: Haber Merkezi