Sosyal medyada takipçileriyle cinsel konuları masaya yatıran psikolog Esra Ezmeci, Beyaz TV'de yayınlanan programındaki konuklarıyla da şaşırtmaya devam ediyor. Sayısız estetik yaptıran kadın konuk, kocasının kendisinden istekleriyle herkesi şaşkına çevirdi. Kıskançlıktan bıkan kadın, boşanmak isteyince ise kocası bakın ne istedi...

"ESTETİKLERİMİN SAYISINI BEN BİLE UNUTTUM"

Eşinin isteği ile göğüs, kalça, yanak, çene, göz ve burun ameliyatı olan konuk 'Estetiklerimin sayısını ben bile unuttum' diyerek sitem etti. Eylül Hanım yeni görünümünün ardından kıskançlıkların başladığını eve kapanmak zorunda kaldığını anlattı. Bu kıskançlıklardan çok bunaldığını söyleyen Eylül Hanım boşanmak istediğini söyleyince aldığı cevapla çok şaşırdı.

"GÖĞÜSLERİNİ, POPONU BIRAK GİT"

Eylül Hanım eşinin kendisine 'Seni ben yarattım. Boşanamazsın. Sen benim istediğim kadın oldun. O göğüsleri, popoyu, yüzü burada bırakıp gideceksin' ifadelerini kullandığını söyledi. Duydukları karşısında çok şaşıran Esra Ezmeci 'İnsan bedeninin dışında ruhuyla da bütündür. Özdeğer duygusu bedenin güzelliğinden çok daha öte bir şeydir. O yüzden biz kendimizi seversek herkes sizi bu şekilde sevmek zorunda kalacak' tavsiyesinde bulundu.

Editör: Meltem Kaya Sapmaz