Mecidiyeköy’de bir kliniğe göz çevresi için botoks yaptırmaya giden kadın, ‘güzelleşeyim’ derken az daha gözlerinden oluyordu.

BİR HAFTA SONRA KABUS BAŞLADI

Ekran Haber'in özel haberine göre, işlemden sadece bir hafta sonra çift görmeye ve gözleri kapanmaya başlayınca doktora giden kadın, öğrendiği gerçekle yıkıldı. Doktorlar işlemin göze çok yakın yapıldığını bu nedenle kaçak meydana geldiğini ve göz damarlarının tıkandığını söyledi. Üstelik talihsiz kadının sağ gözünün de tabandan çıktığı anlaşıldı.

botoks-faciasi-show-ozel4

DOLGU MALZEMESİ KAÇAK ÇIKTI

Doktor raporuna göre botoks malzemesi de kaçaktı.  Öğrendiği gerçeklerle yıkılan ve görme yetisini yüzde 75 kaybeden kadın, prizma gözlük kullanmaya mecbur kaldı. 

botoks-faciasi-show-ozel5

İKİNCİ ŞOKU ŞİKAYETE GİDİNCE YAŞADI

Gözlüksüz hayatına devam edemediğini söyleyen botoks mağduru kadın, soluğu savcılıkta aldı. Burada öğrendiği gerçeklerle de ikinci şoku yaşadı.

botoks-faciasi-show-ozel2

KLİNİK DEĞİL GÜZELLİK MERKEZİ ÇIKTI

Klinik diye gittiği yer, güzellik merkezi, işlemi yapan kişi de sahte doktor çıktı. İğne kullanma yetkisinin bile olmadığı sahte doktorun tek mağduru da kendisi değildi.

SAHTE DOKTORUN ONLARCA MAĞDURU VARDI

Onlarca kişi farklı mağduriyetlerden sahte doktordan şikayetçi olmuştu. Kimi dudağına dolgu yaptırıp perişan olmuştu, kimi iğne nedeniyle sakat kalmıştı. 

botoks-faciasi-show-ozel

Güzellik merkezinin sahibi ise iddiaları reddetti. Fotoğraf ve görüntülere rağmen botoks ya da dolgu işlemi yaptığını kabul etmedi. Göz tedavisi aylar alacak kadın ise hukuk savaşı veriyor.

Güzellik sertifikası bile sahte olan o işletme ise hala açık. 
 

Editör: Şeyda Karaca