İstanbul Kartal'daki dünyaca ünlü bir otomobil markasının bayisinde çalışan kadın, yakın arkadaşları dahil birçok kişiyi dolandırdı. Çevresindeki insanlara "Personel indirimi ile araç satın alabiliyorum" diyen kadın, aralarında 15-20 yıllık arkadaşının da olduğu birçok kişiden yüz binlerce lira alarak milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attı.

Bu Da Galerici Secil Erzan Personel Indirimi Yalaniyla Milyonluk Vurgun Yapti 6 M A R T2024 3

GALERİCİ SEÇİL ERZAN

Ekran Haber'in özel haberine göre; otomobil bayisinde çalışan kadın, galerinin personeli olduğu için kendisinin özel indirimi olduğu yalanını söyleyerek herkesi kandırdı. Herkese aynı yalanı söyleyen dolandırıcı tıpkı Seçil Erzan gibi yakın arkadaşlarından paraları tek tek topladı. 

Bu Da Galerici Secil Erzan Personel Indirimi Yalaniyla Milyonluk Vurgun Yapti 6 M A R T2024 5

20 YILLIK ARKADAŞINI DOLANDIRDI

Bayiide hasar danışmanı olarak çalışan dolandırıcı, 15-20 yıllık arkadaşından bile para alarak onları da mağdurların arasına ekledi. Arkadaş mağduru kadın " Bu bayiide çalışan benim 15-20 yıllık arkadaşım. Biz de bu şekilde geldik, içeri girdik, arabalara bindik. Toplam 800 bin TL para gönderdim" dedi. 

Bu Da Galerici Secil Erzan Personel Indirimi Yalaniyla Milyonluk Vurgun Yapti 6 M A R T2024 6

DOLANDIRICI KADIN TUTUKLANDI 

Hesabına parayı alan dolandırıcı, üzerinde bayiinin kaşesinin bulunduğu kağıttan dolandırıcılara verdi. Mağdurlara 15 Aralık 2023 tarihinden itibaren aracı vereceğini belirten kadın, "araçlar yurtdışından gelecek" yalanıyla bir süre daha oyaladı. Kandırıldığını anlayan mağdurlar bayiiliğe telefon açtı. Bayii sahibi ise 5 yıllık çalışanını işten çıkarıp şikayetçi oldu. Dolandırıcı milyonlarca liralık vurgun iddiasıyla yakalanarak tutuklandı. 

Bu Da Galerici Secil Erzan Personel Indirimi Yalaniyla Milyonluk Vurgun Yapti 6 M A R T2024 7

Editör: Yağmur Güzel