23 Nisan gösterileri sırasında Zonguldak'taki bir devlet okulunda meydana geldiği iddia edilen gösteri sosyal medyada gündem oldu. Bir ilkokulda çekildiği iddia edilen görüntülerde bir öğrencinin Dilan Polat'ın 'Enerci' şarkısıyla dans gösterisi yaptığı anlar yer aldı. Gösteri ise polis kılığına giren iki öğrencinin Dilan Polat taklidi yapan öğrenciyi tutuklamasıyla bitti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bu nasıl bir koreografi?" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bu gerçekten şaka olmalı" yorumunu yaptı. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı, "Ben ne izledim böyle" yorumunda bulundu.

ŞÜKRAN POLAT VİDEOYA SESSİZ KALMADI

Engin Polat'ın annesi Şükran Polat, videoyu kendi hesabında paylaşarak şu sözleri kullandı "Hani şu sesini çıkaranlar nerede? Avukatlar bunu da konuşsun. Çocuklara bu şekilde gösteri düzenleyen kurgulayan öğretmenin zihniyeti, buna müsaade eden okul yetkilileri, okul müdürü, çocuğunu böyle bir etkinlikte bulunduran aileler? Bize gelince küçücük çocuğu bile yorumlayanlar şimdi buna ne diyecekler? Hastalıklı zihniyet başka bir açıklaması yok" 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu