İstanbul'un göbeği Kağıthane'de ilginç bir olay meydana geldi. İyi giyimli iki genç geldikleri büfede yedi, içti hesabı ödemeden kaçıp gitti. İş yeri sahibi ise duruma isyan ederek bu olayların giderek artmasından şikayet etti. 

Bu Nasıl Pişkinlik! Yediler, Ictiler, Hiç Bir Sey Yokmus Gibi Kactılar 14Subat2024 3

YEDİLER, İÇTİLER, KAÇTILAR

Ekran Haber'in özel haberine göre; Kağıthane'de düzgün giyimli iki genç büfeye gelerek sipariş verdi. Toplamda 4 adet sosisli, yiyere 2 içecek içen genç hiçbir şey olmamış gibi hesabı ödemeden kaçıp gitti. Görüntüler görenleri hayrete düşürürken işletme sahibi "Onların yüzünden biz utanıyoruz" ifadelerini kullanarak bu olayların yaygınlaşmasından şikayet etti. 

Bu Nasıl Pişkinlik! Yediler, Ictiler, Hiç Bir Sey Yokmus Gibi Kactılar 14Subat2024 2

"DIŞ GÖRÜNÜŞE ALDANMAMAK LAZIM"

Yaygınlaşan ye, iç, kaç taktiğinden şikayet eden işletme sahibi "4 sosisli 2 içecek 320 TL tutuyor. Yani şimdi bir işçinin yevmiyesi bile etmez. Ama insanların dış görünüşüyle yargılamamak lazım. Çok düzgün görünüp içi kötü olan insan da varmış" ifadelerini kullandı. 

Bu Nasıl Pişkinlik! Yediler, Ictiler, Hiç Bir Sey Yokmus Gibi Kactılar 14Subat2024 1

"İHTİYACI OLANA DESTEK OLURUZ"

Mağdur işletmeci, parası olmayana destek olduklarını belirterek "İhtiyacım var, benim param yok der, yer içer. 320 TL'nin lafını yapacak insanlar değiliz ama eğer ki bu kasten yapılan bir olaysa affedilecek bir durum değil." şeklinde konuştu. 

Editör: Yağmur Güzel