İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un ehliyetsiz olarak kullandığı lüks aracın duran bir ATV aracına çarpması sonucu meydana gelen kazanın ardından, anne Eylem Tok ile birlikte yurt dışına kaçışı gündem olmaya devam ediyor. Bu kaçışa yardım eden Ayşe Ceren S. isimli çalışanın yaşadığı dönüşüm ise kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

Bulent Cihantimur Ayse Ceren 15032024 1

AYŞE CEREN S.'NİN DÖNÜŞÜMÜ

Davanın tek tutuklusu olan Ayşe Ceren S., geçirdiği estetik operasyonlarla 130 kilodan 58 kiloya düşmüş. Estetik International'ın kurumsal iletişim ve pazarlama müdürlüğü görevini yürüten Ayşe Ceren S., tüp mide ameliyatının ardından yaşadığı değişimi ve sonrasında yaptırdığı estetik operasyonları anlattı.

Bulent Cihantimur Ayse Ceren 15032024 2

ESTETİK OPERASYONLAR VE SONUÇLARI

Ayşe Ceren S., zayıfladıktan sonra sarkan derileri nedeniyle mutsuz olduğunu ve bu sorunu çözmek için Estetik International hastanesinde bir dizi operasyon geçirdiğini belirtti. Karın germe, kol germe, meme dikleştirme ve meme protezi gibi işlemlerle fiziksel görünümünde önemli değişiklikler yaşadı. Ameliyatlarının kombine şekilde gerçekleştirildiği ve toplamda üç post bariatri operasyonu olduğu ifade edildi.

Bulent Cihantimur Ayse Ceren 15032024 3

ESTETİK İŞLEMLER VE FİNANSAL DETAYLAR

Ayşe Ceren S.'nin estetik operasyonları için Bülent Cihantimur'un herhangi bir ücret talep etmediği iddialar arasında yer aldı. Bu durum, operasyonların ve tutuklamanın ardından kamuoyunda tartışılan bir konu haline geldi.

Yazar Eylem Tok Ve Oglu Hakkindaki Sorusturmada Yeni Gelisme Bir Kisi Tutuklandi 12Mart2024

Bulent Cihantimur Eylem Tok Timur Cihantimur 15032024 1

Ayse Ceren S Ve Timur Cihantimur 15032024

Editör: Mevlüt Peker