Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesi Medya Mahallesi'nde son derece üzücü bir intihar vakası yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 45 yaşındaki Ayşegül Değer, bulunduğu plazanın 14. katından atlayarak hayatına son verdi. Olay, bölgedekiler tarafından şok içinde izlendi.

Diyarbakir Kadin Intihar 16042024 Iha (5)

ACİL SERVİS VE POLİS EKİPLERİ HEMEN MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine hızla olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, Ayşegül Değer'in yerde hareketsiz yattığını tespit etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Ayşegül Değer'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ayşegül Değer'in cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

Diyarbakir Kadin Intihar 16042024 Iha (2)

AYŞEGÜL DEĞER'İN YAŞAM MÜCADELESİ

Ayşegül Değer, öğretmenlik yaptığı, eşinden yeni boşandığı ve bir çocuk annesi olduğu bilgisi edinildi. Ayrıca, Ayşegül Değer'in psikolojik sorunlar yaşadığı ve tedavi gördüğü, daha önce altı kez intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Diyarbakir Kadin Intihar 16042024 Iha (3)

POLİS OLAYI DERİNLEMESİNE İNCELİYOR

Diyarbakır Polis Müdürlüğü, bu üzücü olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın nedenlerini ve arka planını aydınlatmak için çalışmalar devam ediyor. Ayşegül Değer'in yaşamını kaybetmesine sebep olan olayın tüm yönleriyle incelenecek.

Diyarbakir Kadin Intihar 16042024 Iha (1)

Editör: Mevlüt Peker