Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Hasancık köyünde yaşayan 56 yaşındaki Bilal Yiğit, içinde bulunduğu bunalım nedeniyle oldukça tehlikeli bir eyleme başvurdu. Edinilen bilgiye göre Yiğit, iki akrep yedikten sonra Artvin'e gitmek üzere yola çıktı. Ancak Yiğit, Samsun'un Havza ilçesi sınırlarında seyir halinde olan otobüste fenalaştı.

Kayseri Akrep Intihar 16042024 Iha2 (1)

OTOBÜSTE FENALAŞAN YOLCU HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yiğit, ilk müdahalenin ardından Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada verdiği ifadede, "Köyünde ölmek için iki akrep yediğini" belirtti. Durumu ağırlaşan Yiğit, daha sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Bilal Yiğit kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kayseri Akrep Intihar 16042024 Iha2 (2)

OTOPSİ İLE ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK

Bilal Yiğit'in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Otopsi sonucunun ardından Yiğit'in ölüm sebebi netlik kazanacak.

Kayseri Akrep Intihar 16042024 Iha2 (3)

SORUŞTURMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında olayın tüm yönleriyle incelenmesi ve Bilal Yiğit'in son dönemlerdeki ruh hali ve sağlık durumu detaylarıyla ele alınıyor.

Kayseri Akrep Intihar 16042024 Iha2 (4)

Kayseri Akrep Intihar 16042024 Iha2 (5)

Editör: Mevlüt Peker