Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa Kalkınma ve Eğitim Kooperatifi (BursKoop) iş birliğiyle hayata geçirilecek olan burs başvuru sonuçları açıklandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi-BursKop bursuyla ilgili olarak yapılan açıklama, "Bursa Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere burs desteği. Başvuru sonuçları açıklanmıştır." başlığıyla duyuruldu. 5000 üniversite, 5000 meslek lisesi toplam 10.000 öğrencinin hesaplarına aktarılacak olan burs başvuru sonuçları BursKoop’un aşağıdaki adresinden öğrenilebilecek.

BURSKOOP (tıklayınız) >>>

BURSKOOP BURS BAŞVURU DEĞERLENDİRME ŞARTLARI

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BursKoop iş birliğinde hazırlanan burslarının verileceği öğrencilerde bazı kriterler aranıyor. Bu kriterler öğrenci başarı durumu, öğrenci engellilik durumu, öğrenci sosyal güvenceleri, öğrencinin ebeveynlerinin hayatta olup olmadıkları, öğrencinin mülkiyet durumu, öğrencinin ailesinin gelir durumu… “Online Başvuru Formu” üzerinde bulunan kriterler üzerinden yazılım aracılığıyla otomatik olarak sıralama yapılarak burs başvuruları değerlendirilmeye alınıyor.

BURSKOOP BURS ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

2023-2024 eğitim öğretim yılının Kasım 2023 ila Haziran 2024 ayları arasında, her ayın 28 ve 31’inci gün aralıklarında öğrencilerin banka hesap numaralarına yani IBAN numaralarına yediyüzelli TL (750 TL) olarak yatırılacak.

Editör: Mevlüt Peker