Emniyet ekipleri vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla aralıksız çalışmaya devam ediyor. Toplumun huzurunu ve düzenini bozan hiçbir olaya geçit vermeyen emniyet ekipleri her gün başarılı operasyonlara imza atıyor. 

250 ekip şafak baskını

250 AYRI EKİP BİN POLİSLE ŞAFAK BASKINI

Bu kapsamda Bursa'da, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen şafak operasyonunda, çeşitli suçlardan aranan kişilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. Bin polis memurundan oluşan 250 ekip, polis Özel Harekat birimleri ve dronlarla desteklenen operasyonda toplamda 245 adrese baskın düzenledi. 

250 ekip şafak baskını2

GENİŞ KAPSAMLI OPERASYON

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 1 Aralık günü başlatılan operasyon, uyuşturucu, kasten yaralama, dolandırıcılık, yağma ve hırsızlık gibi suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirildi. Ekipler, şafak vakti düzenlenen operasyonda kapıları koçbaşlarıyla kırarak 245 adrese girdi.

250 ekip şafak baskını3

HER BİRİ İÇİN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNUYORMUŞ

Operasyon kapsamında, aranan şahıslar arasında "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 16 yıl hapis cezası bulunan M.T., kasten adam öldürme suçundan 14 yıl 7 ay cezası bulunan İ.K. ve FETÖ örgütüne üye olmaktan aranan ve 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan İbrahim D. gibi suçlular da yer aldı. Toplamda 238 aranan kişi, adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, operasyon anı kameralar tarafından kaydedildi.