Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Demirci Mahallesi'nde iftar vakti yaşanan korkunç olayda, pide almak için 10 yaşındaki oğluyla evden çıkan Mesut Karagözoğlu, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Oğlunu son anda kurtaran Karagözoğlu, köpek sürüsü tarafından yere yıkılarak ağır yaralandı.

Bursa Sokak Kopekleri 07042024 Iha2

ARKADAŞININ HAYAT KURTARAN MÜDAHALESİ

Yoldan geçmekte olan bir arkadaşı, yaşanan bu dehşet anına şahit oldu ve hızla olay yerine yönelerek aracının klaksonunu çalmak suretiyle köpekleri uzaklaştırmaya çalıştı. Arkadaşının müdahalesi sayesinde ölümden kurtulan Mesut Karagözoğlu, acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Bursa Sokak Kopekleri 07042024 Iha3

AĞIR YARALANMALAR VE UZUN SÜRELİ TEDAVİ

Hastanede yapılan tespitlerde Karagözoğlu'nun çenesinin kırıldığı, ellerinin ve vücudunun ciddi şekilde yaralandığı, kulağına ise 30 dikiş atıldığı belirlendi. Çok sayıda ameliyat geçirecek olan Mesut Karagözoğlu, önümüzdeki 1,5 ay boyunca sıvı gıdalarla beslenecek.

Bursa Sokak Kopekleri 07042024 Iha4

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN KORKUNÇ ANLAR

Olay, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, köpeklerin saldırısı ve Mesut Karagözoğlu'nun yaşadığı dehşet dolu anlar net bir şekilde gözlemlenebiliyor.

Bursa Sokak Kopekleri 07042024 Iha5

BABA: İKİ ÇOCUĞUM VAR. ÖLSEYDİM HESABINI KİM VERECEKTİ?

Dehşet anları anlatan baba Mesut Karagözoğlu şunları söyledi: “Arkadaşım iftara davet etmişti. Bende 10 yaşındaki oğlumla onlara gitmeden pide alalım dedim. O sırada caddenin karşı tarafında sürü halinde köpekler vardı. Bir anda oğlumun üzerine koşunca oğlumu ittim. Köpekler bana saldırmaya başladı. Çenem kırıldı, kulağım ve elim parçalandı. Şimdi ameliyat olacağım. Bir iki ay boyunca beslenemeyeceğim. Benim 2 çocuğum var ya bana bir şey olsaydı. Bunun hesabını kim verecekti? Ben yetkililerden bu konuya el atmasını istiyorum.”

Bursa Sokak Kopekleri 07042024 Iha7

Bursa Sokak Kopekleri 07042024 Iha6

Bursa Sokak Kopekleri 07042024 Iha8

Bursa Sokak Kopekleri 07042024 Iha9

Editör: Mevlüt Peker