Bursa'nın Osmangazi ilçesinde sokak köpeklerinin üç çocuğa saldırması güvenlik kamerasına yansıdı. İki çocuğun yaralandığı olay, Yunuseli Mahallesi Yeniler Sokak'ta gerçekleşti.

Bursa Sokak Kopekleri 05052024 Iha1

SALDIRI ANI KAMERADA

Edinilen bilgiye göre, sokakta ağaçtan erik toplamaya çalışan üç çocuk, aniden üç köpeğin saldırısına uğradı. Olay, bir evin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yerde yatan bir çocuğun köpekler tarafından saldırıya uğradığı, bir diğer çocuğun ayakta köpeklerden korunmaya çalıştığı ve üçüncü çocuğun ise olay yerinden kaçarak kurtulduğu görülüyor. Çocukların çığlıklarını duyan bir vatandaşın hızla müdahale ederek köpekleri kovaladığı anlar da kameraya yansıdı.

Bursa Sokak Kopekleri 05052024 Iha2

YARALI ÇOCUKLARA HIZLI MÜDAHALE

Olayın ardından bölgeye hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralanan iki çocuğu hemen hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise saldırgan köpekleri yakalayarak güvenli bir şekilde boş bir inşaat alanına bağladı.

Bursa Sokak Kopekleri 05052024 Iha3

BELEDİYE EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİLER

Olay yerine intikal eden polisler, durumu belediye ekiplerine bildirdi. Gelen belediye veteriner işleri müdürlüğü çalışanları, köpekleri alarak gerekli işlemler için götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bölgedeki vatandaşlar sokak köpekleri konusunda daha fazla önlem alınmasını talep ediyor.

Bursa Sokak Kopekleri 05052024 Iha4

Bursa Sokak Kopekleri 05052024 Iha5

Editör: Mevlüt Peker