"Çocuklar Duymasın" dizisinde Fettahoğlu'nun canlandırdığı karakterin kızı rolünde oynayan Buse Sinem İren, bir televizyon programına konuk oldu. Fettahoğlu'nun intihar haberini duyduğunda çok üzüldüğünü belirten ünlü oyuncu, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.  Kelimeleri boğazına düğümlenen İren, rol arkadaşını çok sevdiğini söyledi ve keşke böyle olay yaşanmasaydı dedi. 

buse-sinem

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Haberler.com'un programına konuk olan ve dizide annesini oynayan Seda Fettahoğlu'nun ölümüyle ilgili konuşan Buse Sinem İren, "Ah Sedacım... Benim için biraz zor oldu. İnsanlar 'dizide anneni oynayan kadın öldü ve hiçbir şey paylaşmadın' dediler. Onda da yargılandım ve linçlendim. Ben ağabeyim ve dayım öldüğünde de paylaşmadım. Seda öldüğünde de paylaşamadım. Çünkü o öyle bir acı değil. Bir tane fotoğraf paylaştığında aşabileceğin bir şey değil. Ben o fotoğrafı paylaşsam ne olur paylaşmasam ne olur... Seda gitmiş yani artık... Dünyada yok ki... Neden paylaşayım? Aşırı üzüldüm. Seda benim annemi oynadı, biz yakın arkadaştık. Sonra işlerimiz farklılaştı, o dönem evliydi görüşemedik. Bir ara birbirimize iş de paslamıştık. Ben sonra onu takip edemedim o arada da hayat biraz karışmış galiba. Böyle bir karar almış. Bu dünyadan giden insanın arkasından yapılabilecek şey; onun yaptıklarına saygı duymak. Ben Seda'ya sonsuz saygı duyuyorum. Ondan bir sürü de şey öğrendim. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Bildiği doğru bir şey vardır diye düşünmekten başka yapabileceğim bir şey yok. Yoksa acı yönetilemez bir hal alıyor" dedi.

seda-fettahoglu

NE OLMUŞTU?

Başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu'nun cansız bedeni 27 Eylül günü bir parkta bulunmuştu. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler Fettahoğlu'nun cansız bedeninin yanında depresyon ilaçları ve bir de silah bulmuştu. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu