Ekol Haber’den Ozan Barış Erim’in haberine göre, Esenler’de yaşanan bir olay gündeme bomba gibi düştü. İki gün önce cezaevinden çıkan Abdullah K., boşanma aşamasında olduğu eşine oğlunu görmek istediğini belirtti. Abdullah K.’nın isteği üzerine eşi de küçük çocuğu, anne ve babası ile yaşayan Abdullah K.’nın evine gönderdi. Abdullah K., küçük çocuğu alıp yatak odasına sevmeye götürdü. Minik çocuğun ağlaması üzerine sinirlerine hakim olamayan cani baba, kıyafet dolabından aldığı makası oğlunun vücuduna saplamaya başladı. 

PSİKOLOJİK OLARAK SORUNLARI OLDUĞUNU SAVUNDU

Korkunç olayın ardından minik çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaşam mücadelesi veren küçük çocuğun durumunun kritik olduğu öğrenildi. Öte yandan gözaltına alınan cani baba, psikolojik olarak sorunları olduğunu iddia etti. 

SUÇ ALETİNİ NEREYE ATTIĞINI BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Abdullah K.’nın çocuğun ağlaması üzerine kendini kaybettiğini ve makasla çocuğunu yaraladığını kabul ettiği öğrenildi. Ayrıca şüpheli baba, olayda kullandığı makası nereye attığını bilmediğini söyledi. Polis ekiplerinin olay ile ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

Editör: Ozan Barış Erim