Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Yapılan atama sonrası kentte Yüksel Çelik için veda programı düzenlendi. Veda törenine Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu; Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İlçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, birim amirleri, birlik, oda, borsa başkanları katıldı.

aksarayda yuksel celike veda (6)

AYDOĞDU'DAN TEŞEKKÜR VE BAŞARI DİLEKLERİ

Düzenlenen programda konuşan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi. Program sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilerek programa katılan protokol İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik ile vedalaştı.

aksarayda yuksel celike veda (3)

ÇELİK'TEN VEDA MESAJI

Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda başta Vali Aydoğdu olmak üzere veda törenine katılan herkese teşekkür ederek şu mesajı paylaştı:

"Çankırı İl Özel İdare  Genel Sekreterliğine atanmam sebebiyle Valimiz Sn.Hamza Aydoğdu’nun himayelerinde tertip edilen veda programına Valimiz Sn.Hamza Aydoğdu; Cumhuriyet Başsavcımız, Bölge İdare Mahkemesi Başkanımız, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Başkanımız, İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız, İl Müdürlerimiz, Birlik, Oda, Borsa Başkanlarımız ile araya geldik. Hasbihal ettik duygularımızı paylaştık, bu üç yılda ne kadar kalıcı ve güzel dostluklar kurmuşuz. Sevgilerini ve muhabbetlerini iliklerime kadar hissettim. Bu güzel insanların yaşadığı şehre hizmet etmeyi nasip ettiği için Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bizlere bu güzellikleri yaşatan, hizmet etme imkanı veren,her türlü desteği sunan başta Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu olmak üzere Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Aksaray Belediye Başkanımıza, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza, Meclis üyelerimize, gecesini gündüzüne katan fedakar ve cefakar mesai arkadaşlarıma, Muhtarlarımıza tüm STK başkanlarımıza, bizleri bir gün olsun incitmeyen her zaman yazıları ve yayınları İle bizleri motive eden Basınımızın tüm güzide temsilcilerine velhasıl tüm Aksaray’lı hemşehrilerime sonsuz teşekkürler ediyorum. Allah hepsinden razı olsun."

aksarayda yuksel celike veda (12)


aksarayda yuksel celike veda (10)


aksarayda yuksel celike veda (13)


aksarayda yuksel celike veda (11)


aksarayda yuksel celike veda (8)


aksarayda yuksel celike veda (9)


aksarayda yuksel celike veda (7)


aksarayda yuksel celike veda (5)


aksarayda yuksel celike veda (4)


aksarayda yuksel celike veda (2)

Editör: Site Yönetim