Cehennem filmi bu akşam ekranlara geldi. Sinemaseverler, Cehennem filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. "Cehennem filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Cehennem filmi nerede ve ne zaman çekildi?" soruları bu akşam ekranlara gelen filmi izleyenler tarafından gündeme geldi. 

Cehennem Filmi Konusu Oyuncuları 4

CEHENNEM FİLMİ

Dan Brown'un 2013'te kaleme aldığı aynı adı taşıyan Cehennem Filmi romanından uyarlanmıştır. Gerilim, gizem, macera türündeki film, 27 Nisan 2015'te Venedik, İtalya'da başladı ve 21 Temmuz 2015'te Budapeşte'de çekilmiştir.

Cehennem Filmi Konusu Oyuncuları 3

Orijinal adı Inferno olan film, 14 Ekim 2016 tarihinde, Da Vinci Şifresi'nin yayınlanmasından on yıl sonra ABD'de gösterime girdi. 2016 yapımı olan film ABD, Japonya, Macaristan ve Türkiye'de çekildi.

Cehennem Filmi Konusu Oyuncuları 1

CEHENNEM FİLMİ KONUSU NEDİR?

Venedik'teki bir otel odasında uyanan Robert Langdon neler olduğunu ve oraya nasıl geldiğini hatırlamamaktadır. Kendisine neler olduğunu hatırlayabilmek için ona yardım etmeye çalışan doktor Sienna Brooks'la birleşirler. Langdon ve Brooks cevapları aramak için Avrupa'yı dolaşmak zorunda kalırlar.

Cehennem Filmi Konusu Oyuncuları 2

Bu kez de İtalyan ozan ve politikacı Dante'nin İlahi Komedya kitabıyla bağlantılar bulmaya başlar. Zamanla ortaya çıkan ipuçları bir felaketi işaret etmektedir. Çok zengin bir işadamı kısa bir süre içinde dünyaya veba salgınını yayacaktır.

Cehennem Filmi Konusu Oyuncuları 5

CEHENNEM FİLMİ OYUNCULARI

Cehennem Filmi Konusu Oyuncuları 7

  • Tom Hanks
  • Ben Foster
  • Felicity Jones
  • Omar Sy
  • Irrfan Khan
  • Sidse Babett Knudsen
Editör: Nurseli Fırat