2009 yılında Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri, kamuoyunun dikkatini çekmişti. Özellikle Garipoğlu'nun ellerindeki ve parmaklarındaki morarmalar merak konusu olmuştu. Son gelişmelerle, bu morarmaların nedeni netleşti.

Cem Garipoglu Otopsi 08052024 5

MORLUKLARIN NEDENİ MÜREKKEP LEKESİ ÇIKTI

Cem Garipoğlu'nun ellerinde görülen morarmaların siyah mürekkep lekesi olduğu belirlendi. Soruşturma ekipleri, Garipoğlu'nun Silivri 5 Nolu L Tipi Cezaevi'nin F Blok F3 Alt koğuşunda kaldığı süreçte resim çalışmaları yapmasından dolayı bu lekelerin oluşmuş olabileceğini değerlendiriyor.

Cem Garipoglu Otopsi 08052024 4

CEZAEVİNDEKİ SON GÜNLER VE RESİM KURSLARI

Garipoğlu'nun cezaevinde geçirdiği son günler ve otopsi öncesindeki durumuyla ilgili de yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. 9-10 Ekim 2014 tarihleri arasında, Garipoğlu'nun intihar ettiği iddia edilen zaman diliminde, cezaevinde resim kurslarına katıldığı ve zamanını bu şekilde değerlendirdiği belirtildi. Sabah gazetesinin haberine göre, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarıyla birlikte bu kurslara dair detayları da içeriyor.

Cem Garipoglu Otopsi 08052024 3

Ortaya çıkan bu son bilgiler, Cem Garipoğlu'nun cezaevindeki son günlerine dair kamuoyunun merak ettiği sorulara ışık tutarken, otopsideki morlukların sırrını da çözmüş oldu.

Cem Garipoglu Otopsi 08052024 6