59 yaşında sağlık sebepleriyle nedeniyle hayata gözlerini yuman Cem Karaca'nın hayatı film olarak vizyona girdi. Eşi ve oğlu arasında gerçekleşen gerilim her geçen gün büyürken, film mahkeme kararıyla durduruldu. 

CEM KARACA'NIN EŞİ İKLİM KARACADAN SERT SÖZLER: 'SAYGISIZCA VE VEFASIZCA'

"Bir kişinin ölümünün ardından onunla ilgili bir film çekmek etik midir?" sorusuna, vefat eden kişinin yasal mirasçılarından izin alınarak yapıldığı takdirde mümkün olabileceğini belirten Karaca, "Ancak izin almadan, 'Ben yaptım ve oldu, kanunları, hukuku ve merhumun yasal mirasçılarını tanımıyorum' şeklinde bir yaklaşımı doğru bulmuyorum. Hatta bu şekilde bir yaklaşımı saygısızca ve vefasızca buluyorum" şeklinde konuştu.

Cem2

'İNANILMAZ BİR HIRSIZLIK SÖZ KONUSU'

Film için tedbir karı alınırken Cem Karaca'nın eşi ve oğlu arasında ise gerilim yükseldi. Emrah Karaca, Anadolu Rock’ın efsanesi Cem Karaca’nın eşi İklim Karaca'yı hırsızlıkla suçladı. Emrah Karaca, X hesabından konuya ilişkin şöyle bir paylaşımda bulundu, "İnanılmaz bir hırsızlık söz konusu! Alın 2 örnek daha… Bu kalpaklar büyük dedemden kalma,100 küsür yıllık aile yadigarı. Bunları da satmış. Bu kötülüğü küfürsüz anlatmaya kelimelerim yetmiyor maalesef… Bu mirası babam sürgündeyken bizler koruduk, sakladık ama o satmış! SATMIŞ ULAN" 

C E M1

"AH BE BABA AHH"

Emrah Karaca, "Hak ? Adalet ? Aşk ? Sevgi ? Saygı ? Yada sadece para ??? Siz karar verin… Ah be baba ahhh!!!" paylaşımlarıyla dikkat çekerken şu açıklamada  bulundu: "Bana soruyorsunuz neden diye, bu kadın ne istiyor diye ? Size bir kaç örnekle anlatmaya çalışayım bu kadının aslında ne olduğunu ! Bu gördüğünüz tablolar 10 yıllardır bizim evimizde asılı olan tablolardı…ve bu “kadın” bu tabloları ki biri dedem Mehmet İbrahim Karaca’ya diğeri babaannem İrma Toto Karaca’ya ve bir diğeri de babam Muhtar Cem Karaca’ya ait tablolardır bunları bu sayfa aracılığı ile satmak için bu kişilere vermiştir. Hani mirastan, haktan ve hukuktan bahsediyor ya.!!! Alın size hak, hukuk, adalet… Bizler Karaca mirasını yaşatmaya çalışırken bu hastalıklı zihniyetler karalamaya ve iftiralarla lekelemeye ant içmiş gibiler… Tıpkı bu tablolar gibi bir sanatçının en büyük mirasını yani eserlerini de (şarkı haklarını da) 2018 yılında SATMIŞTIR. Tekrar yazayım da iyice anlaşılsın. Babamın yani Cem Karaca’nın kendisine kalan 4/1 mirasını SATMIŞTIR. Şimdi ne hakla ortaya çıkıp bu şarkılar üzerinde hak iddia etmektedir ? Adalete güvenmek istiyorum! Çünkü haklıyım, haklıyız. Umarım yanılmam."

Editör: Hakan Mutlu