Cem Yılmaz Geri Dönüyor!

Cem Yılmaz C M X X I V Bilet 1

Cem Yılmaz 2024 yılına hızlı bir giriş yaptı. Yeni gösterisi ‘CMXXIV’ ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Cem Yılmaz, uzun bir aranın ardından ‘CMXXIV’ adını verdiği tek kişilik stand-up gösterisiyle sahnelere dönüyor. Cem Yılmaz gösterisinin biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi. Oyunun biletleri dakikalar içinde tükenirken, hayranları bilet alamamaktan şikayetçi oldu. Öte yandan Mart ayındaki biletler de satışa çıkıyor.

Cem Yılmaz C M X X I V Bilet 8

9 Ocakta Açıkladı, 10 Ocakta Tükendi!

Cem Yılmaz, 9 Ocak'ta Instagram hesabından yeni gösterinin biletlerinin satışa çıkacağını açıklamıştı. 10 Ocak'ta sitede gösterinin biletleri satışa sunuldu ve yoğunluk yarattı. ‘CMXXIV’ biletleri satışa çıkmasından saniyeler sonra tükendi. Cem Yılmaz'ın bir önceki gösterisi olan "CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus" Mart 2019’da satışa çıkmıştı. Gösterinin bilet fiyatları yaklaşık 372-1.000 lira arasında değişiyordu..

Cem Yılmaz C M X X I V Bilet 6

2024 Cem Yılmaz "CMXXIV" Bilet Fiyatları Ne Kadar?

2024 yılında Cem Yılmaz'ın "CMXXIV" isimli yeni gösterisinin fiyatları ise 495 liradan başlayarak satışa sunuldu. Sosyal medyada ise Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin biletlerinin satışa çıkar çıkmaz tükendiğine yönelik yorumlar yapıldı. İlk saniyelerde siteye girenler hatta öncesinde girip bekleyenler bile "Kapalı gişeyle" karşılaştı.

Cem Yılmaz C M X X I V Bilet 7

Cem Yılmaz "CMXXIV" Gösterisi Ne Zaman?

Yeni gösterisinin içeriği ve teması hakkında henüz fazla bilgi paylaşılmamış olsa da, Yılmaz'ın esprileri ve benzersiz tarzı, hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Cem Yılmaz C M X X I V Bilet 3

Son dönemde yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı yapımlarla izleyici karşısına çıkan Cem Yılmaz’ın ‘CMXXIV’ adını taşıyan yeni performansı, 7 Şubat’tan itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak.,

Cem Yılmaz C M X X I V Bilet 5

"CMXXIV" Biletleri Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Bilet almak isteyenler kısa sürede biletlerin tükenmesi üzerine tepki gösterirken bu gösterinin de bir Cem Yılmaz klasiği olarak kapalı gişe gidebileceği belirtildi. Yeni biletlerin satış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Editör: Nurseli Fırat