İstanbul Büyükçekmece'de cesedi halıya sarılı halde ve ayağında 10 kiloluk dambıl ile denizde bulunan Sedef Güler'in cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Acılı anne Gülizar Sezer, kızını gördüğü son günü Ekol TV muhabiri Gizem Gündoğdu'ya anlattı. Acılı annenin sözleri yürekleri dağladı.

İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTTİ BİR DAHA DA EVE DÖNEMEDİ

Sedef Güler'in annesi Gülizar Sezer Ekol TV'ye konuştu. İş görüşmesine gitmek için son kez hazırlanan Sedef Güler, bir daha da evine dönemedi.

SÖNDÜRÜN BU ATEŞİ NEFES ALAMIYORUM

Anne Gülizar Sezer şunları söyledi: Kızımın katili hala dışarda. Sizin de yavrunuzu katledecek. Bu ateş benim içime değil, tüm dünyaya düştü. Söndürün bu ateşi ne olur ben nefes alamıyorum.

2 GÜN KIZIMIN CESEDİYLE EVDE KALMIŞ

Kızım iş görüşmesine gidiyorum diye kafeye görüşmeye gitti. Kafe sahibi Yavuz Güngör'ü aradım. Kızım geldi tartıştı kızımla çıktı gitti dedi. O aradığı sırada benim kızımın cesedi yanındaymış. 2 gün evde cesediyle kalmış. Benim yavrum bunu hak etmedi. Biz karakola gittiğimizi söylemeseydik belki cesedini bile bulamayacaktık. Ben çocuğumun öldürüldüğünü basından öğrendim. Yavrumun katillerini bulun.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu