CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin seçim kampanyası kapsamında Afyonkarahisar'a ziyarette bulundu. Burada, partisinin Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal ile birlikte seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış öncesinde bir konuşma yapan Köksal, belediye kapılarının tüm siyasi partilere açık olacağını belirtti, ancak DEM Parti'yi bu kapsamın dışında tuttuğunu ifade etti.

Chp Afyonkarahisar Burcu Koksal 07032024 Iha1

ÖZGÜR ÖZEL'DEN DÜZELTME ÇABASI

Özgür Özel, Afyonkarahisar'daki programının ardından Uşak'ta düzenlenen bir mitinge katıldı. Burada yaptığı konuşmada, Köksal'ın sözlerine atıfta bulunarak, belediye kapılarının herkese açık olduğunu vurguladı ve böylece olası bir krizi önlemeye çalıştı.

BURCU KÖKSAL SÖZLERİNİN ARKASINDA

Köksal, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, vaatlerini ve Afyonkarahisar Belediyesi'ni DEM Partililer ve HÜDAPAR'lılarla yönetmeyeceğini net bir şekilde ifade etti. Ayrıca, kendisine yöneltilen eleştirilere karşı duruşunu ve politikalarını açıkça ortaya koydu.

Chp Afyonkarahisar Burcu Koksal 07032024 Iha2

DEM PARTİ'DEN TEPKİ

DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, Köksal'ın ifadelerine Konya'da yaptığı konuşmayla cevap verdi. Bakırhan, DEM Parti seçmeninin, bu tür ifadelere sandıkta cevap vereceğini belirtti ve “ırkçı anlayışı” kınadığını söyledi.

Editör: Mevlüt Peker