Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler gün ışığına çıktı. Görüntülerde, paraların toplandığı ofise 'İBB Spor Kulübü' yazan bir çantanın getirildiği ve çantanın, Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Fatih Keleş tarafından teslim alındığı görülüyor.

Chp Para Sayma Goruntuleri 20032024 Iha 2

BAŞLATILAN SORUŞTURMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından maddi gerçeğin ortaya çıkarılması amacıyla başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş ile eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın eski basın danışmanı Can Poyraz'ın da ifade verdiği biliniyor.

Chp Para Sayma Goruntuleri 20032024 Iha 3

GÖRÜNTÜLERDE NE VAR?

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, paraların toplandığı ofise 'İBB Spor Kulübü' yazan bir çantanın getirildiği ve bu çantanın teslim alınması sürecinin yer aldığı görülüyor. Görüntüler, önceki iddiaları doğrular nitelikte.

Chp Para Sayma Goruntuleri 20032024 Iha 4

OLAYIN İZLENMESİ

Yeni görüntüler, olayın detaylı olarak incelenmesini ve gelişmelerin yakından takip edilmesini sağlıyor. Soruşturma kapsamında elde edilen yeni delillerin, olayın aydınlatılmasına katkı sağlayabileceği değerlendiriliyor.

Chp Para Sayma Goruntuleri 20032024 Iha 5

Editör: Mevlüt Peker