Kredi kartı kullanımının yaygınlaşması esnafları da canından bezdirdi. Samsun'da çiğ köfteci dükkanı sahibi Ali Hafızoğlu da, ödemeleri kartla yapan müşterilerden bıktı ve derdine çareyi dükkanına astığı yazıyla buldu.

"LÜTFEN KREDİ KARTI VERMEYİN BANA"

Ekran Haber'in haberine göre; kasasına haftalardır para girmediğini söyleyen esnaf, "Lütfen kredi kartı vermeyin bana, çünkü çok sinir oluyorum. O yüzden nakit verin." diyerek sitemini dile getirdi. Müşterilerinin ödeme için sürekli kart uzatmasından bıktığını kaydeden Ali Hafızoğlu, "Beni çıldırtıyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes kart veriyor." ifadelerini kullandı.

21-6

ÇAREYİ DÜKKANA YAZDIĞI NOTTA BULDU

Durumdan rahatsız olan ve müşterilerinden sürekli nakit isteyen Hafızoğlu, çözüm için tezgaha "Allah rızası için nakit verin" yazısını asmakta buldu. Yazıyı gören müşteriler şaşkına dönse de, yazı da Hafızoğlu'nun derdine çözüm olamadı.

"BU ADAMA KART VERMEYİN ARTIK"

Yazıcıoğlu, ödemeyi nakit yapan müşterilerine tatlı ikram etmeyi eksik etmiyor. İlginç yazı karşısında bazı müşteriler de esnafa hak vererek, "Bu adama kart vermeyin abi artık ya. Kasasına para girsin." dedi.