11 yıl önce Ciner Medya Grubuna bağlı Habertürk TV’nin Cumhurbaşkanlığı ve Yargı Muhabirliği görevini ifade eden ve zaman içinde sırasıyla Ankara Haber Müdürlüğü, Show TV ve Habertürk TV Ankara Temsilci Yardımcılığı ve son olarak Habertürk TV Ankara Temsilciliği görevlerine getirilen başarılı gazeteci Fevzi Çakır, mevcut Habertürk TV Ankara Temsilciliğinin de içinde olduğu Ciner Medya Grup Ankara Temsilciliğine yükseltildi.

FEVZİ ÇAKIR: "KADER, GAYRETE AŞIKTIR"

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır, sosyal medya platformu X’teki @fevzickr hesabından yaptığı paylaşımda yeni görevini duyurdu. Çakır'ın “Kader, gayrete aşıktır…” ifadeleriyle başlayan paylaşımı şöyle: 

"Değerli dostlar, kıymetli büyüklerim; Bu kez benden bir haberi sizlerle paylaşmak üzere karşınızdayım. ’Yuvam’ olarak nitelendirdiğim Ciner Medya’da 11. yılımı çok özel bir görevle taçlandırmanın haklı gururunu yaşıyorum. Yargı ve Cumhurbaşkanlığı Muhabirliği, Ankara Haber Müdürlüğü, Show TV ve Habertürk TV Ankara Temsilci Yardımcılığı ve Habertürk TV Ankara Temsilciliği…Şimdi de bünyesinde Habertürk TV, http://Habertürk.com, Show TV ve BlombergHT gibi Türkiye’nin yüz akı markalarını barındıran Ciner Medya Grup Ankara Temsilciliği. Şahsımı bu onurlu göreve layık gören ve üzerimde çok büyük emekleri olan Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kenan Tekdağ’a şükranlarımı sunuyorum. Vazife ağır, sorumluluk büyük. Tüm dostlardan ricam bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerini  esirgememeleridir. Hep birlikte daha güzel yarınlara. Esen kalın…”

KENAN TEKDAĞ DUYURDU

Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Fevzi Çakır’ın Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi olarak atandığını kurum içi yazışmayla tüm birimlere duyurdu. Kenan Tekdağ duyurusunda, “Habertürk TV Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır, mevcut görevi uhdesinde kalmak kaydıyla, Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi olarak atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Fevzi Cakir 10052024 3

FEVZİ ÇAKIR KİMDİR?

Kilis doğumlu olan Fevzi Çakır, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden 2011 yılında mezun oldu. 24 TV Ankara Haber Merkezi’nde stajyer muhabir olarak mesleğe başladı. Anadolu Ajansı Ankara Adliye Muhabirliği görevinin ardından 2013 yılında Habertürk Gazetesi’ne yargı muhabiri olarak transfer oldu. Habertürk Gazetesi’nin kapanmasının ardından Habertürk TV’ye geçen Fevzi Çakır, Cumhurbaşkanlığı muhabiri olarak görevini sürdürdü. Uzun yıllar yargı muhabiri olarak görev yapan ve çarpıcı özel haberleri ile gündeme gelen Fevzi Çakır Habertürk TV ve Show TV Ankara Temsilci Yardımcılığı ve daha sonra Habertürk TV Ankara Temsilciliği görevine getirilmişti.

Editör: Mevlüt Peker