Türkiye, Bursa'daki "çöp ev" olayıyla sarsılmıştı. Küçük Cem Muhammet, içler acısı halde bulunmuş ve tüm ülkenin vicdanını sızlatmıştı. Tedavisinin ardından devlet korumasına alınan Cem, şimdi annesi Yasemin Acar'la yeni bir hayat kuruyor.

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURAN ÇÖP EVDEKİ DRAM

Ekipler, Cem Muhammet'i çöpe dönüşmüş bir dairenin kilitli odasında bulduğunda durumu çok kötüydü. Teyzesi tarafından alıkonulan Cem, annesi Yasemin Acar'ın yanına Antalya'ya gönderildi ve burada devletin koruması altına alındı.

CEM MUHAMMET'İN YENİ BAŞLANGICI VE EĞİTİM BAŞARISI

Fiziksel ve psikolojik tedavisinin ardından annesi Yasemin Acar'a teslim edilen Cem Muhammet, hayatında yeni bir sayfa açtı. Hiç okula gitmeyen Cem, geçtiğimiz yıl 1. sınıfı başarıyla bitirdi ve bu yıl sınıf atlayarak 3. sınıfa geçti.

CEM MUHAMMET'İN ANNESİ YASEMİN ACAR'IN MUTLULUK DOLU GÜNLERİ

Yeni evlerinde yeni bir hayata başlayan Yasemin Acar, oğlu Cem Muhammet'in sağlığının iyi olduğunu, kilo alıp boyunun uzadığını ve psikolojik tedavisinin sürdüğünü belirtti. Cem'in yaşadığı travmayı atlatmaya başladığını ve çok metanetli bir çocuk olduğunu ifade eden Yasemin Acar, oğlunun 1,52 boyunda ve 35 kiloya ulaştığını aktardı.

CEM MUHAMMET'İN HAYALLERİ VE GELECEĞE ULAŞIMI

Cem Muhammet'in futbol sevgisinin yanı sıra Antalya'nın ulaşım müdürü olma hayali olduğunu söyleyen Yasemin Acar, oğlunun otobüslere özel bir ilgisi olduğunu ve bu alanda kendini geliştirmek istediğini anlattı.

ADLİ SÜREÇ VE ANNE YASEMİN ACAR'IN KARARLI TUTUMU

Yasemin Acar, Cem Muhammet'in teyzesi Kamuran Pınar Acar'ın ömür boyu hapisten çıkamayacağını belirterek, onun annesinin ölümünden de sorumlu olduğunu iddia etti. Cem'in yaşadığı işkenceleri ve anneannesinin ölümüne ilişkin detayları anlatan Acar, adli süreçte önemli ilerlemeler kaydedildiğini vurguladı.

TEYZE KAMURAN PINAR ACAR'IN TUTUKLULUK HALİ DEVAM EDİYOR

Kamuran Pınar Acar'ın, çeşitli suçlamalarla 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın son duruşmasında tutukluluğunun devamına karar verildi. Duruşma, 2 Şubat'a ertelendi.

Editör: Mevlüt Peker