Bursa’nın Nilüfer ilçesinde teyzesinin çöp eve dönüştürdüğü bir dairede baygın halde bulunan ve teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulduğu iddia edilen Cem Muhammet A., Antalya’ya annesinin yanına gönderildi. Burada, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından korumaya alınıp Akdeniz Üniversitesi’ne kaldırılan Cem Muhammet A., tedavisi sonrası Antalya Çocuk Evleri Sitesi’ne yerleştirildi.

ANTALYA'DA ANNESİYLE YENİ BİR HAYAT KURDU

Yapılan fiziki ve psikolojik tedavilerinden sonra annesi Yasemin A.’ya teslim edilen Cem Muhammet, Antalya’da annesiyle birlikte yeni bir yaşam kurdu. Hiç okula gitmeyen ve geçen yıl ilkokul 1’inci sınıfı bitiren Cem Muhammet’in, sınıf atlama yöntemiyle eğitimine bu yıl 3’üncü sınıfa devam ettiği öğrenildi. Ayrıca Cem Muhammet A.'nın hızla iyileştiği, kilo aldığı ve boyunun uzadığı gözlemlendi.

GEÇMİŞİNE DAİR HER ŞEY DEĞİŞECEK, HATTA ADI DA…

Anne Yasemin A., oğlunun adını değiştirmeye karar verdiklerini de söyledi. Yasemin A., “Cem’in hayatında ne kadar sıkıntı yaratan şey varsa her şey temizlenecek. Cem’in de ismini değiştireceğim. Biz bunu düşünüyoruz açıkçası, şu anda çok gerekli değil ama bu çocuk evlenecek, askere gidecek, böyle sıkıntılarla karşılaşsın istemiyorum.” diye konuştu.