Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz 2018 yılında , 7’si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği ve 300’den fazla kişinin yaralandığı tren kazası meydana gelmişti. O dönemde TCDD Genel Müdürü olan  Veysi Kurt, 14 ay sonra görevden alınmıştı. 

YENİDEN ESKİ GÖREVİNE ATANDI

 Çorlu'daki facia sırasında TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü olan Veysi Kurt, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Resmi Gazete’de bu gece yayımlanan kararıyla, yeniden eski görevine atandı.

BİROL GÜVEN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI SİNEMA GENEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı; Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğüne Birol İnceciköz, Telif Hakları Genel Müdürlüğüne Erkin Yılmaz, Sinema Genel Müdürlüğüne Birol Güven atandı. Düzce, Kastamonu, Samsun ve Sinop'un İl Kültür ve Turizm Müdürlerinin atanmaları gerçekleştirildi. Sağlık Bakanlığı; Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Başkanlığına Asım Hocaoğlu, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğüne Osman Kan, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne İlhan Hatiboğlu, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Celal Şahin, Teftiş Kurulu Başkanlığına Davut Eker, Strateji Geliştirme Başkanlığına Engin Karabaş atandı.

Editör: Yağmur Güzel