Crytek, Crysis 4 teaser trailer videosu yayınlayarak Crysis 4 için beklentileri çok yükseltmişti. "Crysis 4 ne zaman çıkacak?" soruları uzun bir sessizlikle yanıtsız kalmıştı. Ancak, oyuncuları heyecanlandıracak yeni gelişmeler yaşanmaya başladı. Crytek firması, uzun bir süre sessiz kaldıktan sonra oyunun geliştirme süreci hakkında bazı önemli bilgileri paylaştı.

CRYTEK GENEL MÜDÜRÜ DAVID FIFIELD AÇIKLAMA YAPTI

Crytek'in genel müdürü David Fifield, MP1st ile gerçekleştirdiği bir röportajda, Crysis 4'ün geliştirilmesi için harika bir ekibin çalıştığını doğruladı. Ancak, oyunun tam anlamıyla gösterilmeye hazır olmadığını belirtti. Yine de David Fifield, ilerleyen zamanlarda oyunla ilgili daha fazla ayrıntının paylaşılacağının müjdesini verdi. Maalesef, "ilerleyen zamanlar" ifadesi oyunun ne zaman tam olarak tanıtılacağı konusunda net bir bilgi vermedi.

MATTIAS ENGSTROM'ÜN TRANSFERİ, CRYSIS'İN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

Crysis 4'ün duyurusu, 2022 yılının Ocak ayında yapılmıştı ancak o günden sonra oyunla ilgili önemli gelişmeler yaşanmamıştı. Fakat, Mayıs ayında büyük bir sürpriz yaşandı. Mattias Engström adlı deneyimli bir oyun geliştiricisi, IO Interactive firmasından Crytek'e transfer oldu ve Crysis 4'ün yönetmenliğini üstlendi. Engström'ün ekibe katılması, oyunun geliştirme sürecine büyük bir ivme kazandırdı.

CRYSIS 4 HANGİ PLATFORMLARDA SÜRÜLECEK?

Crysis 4 hala geliştiriliyor olsa da, oyunla ilgili halka sunulan bilgiler oldukça sınırlı. Crysis 4 oyununun çıkış tarihi ve hangi platformlarda yayınlanacağı hakkında net bir açıklama bekleniyor. Oyuncular, Crytek'ten gelecek yeni bilgileri heyecanla beklemeye devam ediyor.

CRYSIS 4 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Yapım süreci devam eden Crysis 4 oyunu için oyunseverler, Crysis 4 sistem gereksinimlerini merak ediyor, zira gerekli sistem gereksinimleri, oyuncunun sahip olduğu sistemin üzerinde olması durumunda “Crysis 4 çıktı mı? Crysis 4 çıkacak mı” sorularının hiçbir anlamı yok. Yapım sürecinde olan Crysis 4 ile ilgili Crytek'in ayrıntılara dair sessizliğini koruması sebebiyle bu soruya maalesef yanıt veremiyoruz. Ancak Crysis 3 için gerekli sistem gereksinimlerini hatırlamak, Crysis 4 sistem gereksinimleri konusunda bir fikir verebilir.

CRYSIS 3 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ ŞÖYLEYDİ:

MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3470
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 18 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit latest update
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8600
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 TI
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 18 GB kullanılabilir alan