Pakistan’ın Pencap Eyaletinde insanları iyileştirdiği öne sürülen ‘Cuf Cuf Hoca’ lakaplı Haq Khatteb Hussain Ali, sosyal medyada sıkça konuşulan isimler arasında yer alıyor. Yüzlerce müridi bulunan Hussain Ali ve tarikatı hakkında bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıktı. 

Ekran Görüntüsü 2024 03 04 121344

“GÖZ AĞRIM VAR” DEYİNCE ÜFLEDİ

Tarikata konuk olan bir Türk YouTuber, burada yapılan etkinlikleri ve ayinleri görüntülemeyi başardı. Türkiye’den geldiğini söyleyen YouTuber’a büyük ilgi gösteren tarikat üyeleri, YouTuber’ı ailesiyle birlikte ağırladı. Daha sonra ise tarikat üyeleri, genç YouTuber’ı ‘Cuf Cuf Hoca’ olarak bilinen Hussain Ali ile görüştürdü. Görüşmede, ‘Cuf Cuf Hoca’, “göz ağrım var” diyen YouTuber’a, şifa verdiğini öne sürdüğü ilginç üfleme tekniğini uyguladı. 

3-21

PAKİSTAN’DA ‘CUF CUF HOCA’YA YOĞUN İLGİ

Şifa bulmak için sabah saatlerinde tarikatın merkezine gelen çoğu Pakistanlı hasta, saatlerce ‘Cuf Cuf Hoca’nın kendilerini ilginç tekniğiyle iyileştirmesini bekliyor. Hastanelerde tedavilerine çare bulamayıp şifa dağıttığı öne sürülen hocaya, sedye ile gelen hastalar bile var.  Bölgede hocanın, kanserden, böbrek yetmezliğine, kalpten migrene kadar neredeyse her türlü hastalığı iyileştirdiğine inanılıyor. 

Ekran Görüntüsü 2024 03 04 121422

İLGİNÇ TEKNİĞİYLE İYİLEŞTİRİYOR İDDİASI

Türk YouTuber, içine cin kaçtığı öne sürülen bir hastaya sözde şifa verilmesi anını görüntüledi. Ayakta bile durmakta güçlük çektiği görülen hastanın yanına gelen 'Cuf Cuf Hoca', hastaya kendisine has tekniğini uyguladı. Saniyeler içinde iyileşen hasta, sanki hiçbir şeyi yokmuş gibi yürüyerek gözden kayboldu.
 
TÜRKİYE DETAYI

Cuf Cuf Hoca tarikatının Türkiye detayı ise herkesi şaşırttı. Türk YouTuber’ı ağırlayan hocanın müridleri, tarikatın takkelerinin Türkiye’den geldiğini ve Türkiye’yi çok sevdiklerini söyledi.

Editör: Sinan Turp