Cuma mesajları, sevdiklerimize sevgimizi ifade etmenin ve onları mutlu etmenin güzel bir yoludur. Dini duyguları ve manevi bağları pekiştirmenin yanı sıra, cuma mesajlarıyla sevdiklerimizin yüzünde tebessüm oluşturabilir, moral ve motivasyonlarını artırabiliriz. Bugün, sevdiklerimize anlamlı bir cuma mesajı göndererek onları mutlu edelim ve aramızdaki bağı kuvvetlendirelim. Unutmayalım ki, küçük bir mesaj bile büyük bir etki yaratabilir. Hayırlı cumalar!

CUMA MESAJI7

KISA VE ANLAMLI CUMA MESAJLARI

-Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

- Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

- Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, âmin. Hayırlı Cumalar.

CUMA NAMAZI6

-Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim Âmin. Hayırlı Cumalar.

- Allah'ın rahmeti, bereketi ve mağfireti üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

- Rabbim, Cuma'nızı bereketli, kalbinizi huzurlu, ailenizi mutlu kılsın. Hayırlı Cumalar.

- Rabbim, Cuma günümüzü vesile kılsın; günahlarımızı affetsin, dualarımızı kabul etsin. Hayırlı Cumalar.

CUMA MESAJI

- Eğer imtihan oluyorsanız, bu ALLAH’ın sizi unutmadığının müjdesidir… Ellhamdülillah! Hayırlı Cumalar.

- Ey Allah"ım aklımızı senin yolunda, nefsimize ve şeytana mağlup etme... Kalplerimizi islam nuruyla bertaraf et ve günahlarımızı bağışla..Amin! Hayırlı Cumalar.

-Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar

CUMA NAMAZI 3

AYETLİ CUMA MESAJLARI

- Her kim cuma günü abdest alırsa ne iyi eder; hele boy abdesti alırsa, o daha iyidir. (Ebû Dâvûd, Tahâret 128; Tirmizî, Cuma )

- En faziletli günlerden biri de Cuma günüdür" buyurmuş ve bu günde kendisine çok salât ü selâm getirilmesini istemiştir. (İbn Hıbbân, Ed"ıye, No: 910)

-İnkâr edenlere gelince; onların amelleri ıssız bir çöldeki serap gibidir. (Nur,39) Hayırlı Cumalar.

CUMA NAMAZI5

-Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman o saatte namazda Allah"tan bir hayır isterse, Allah ona istediğini verir" (Buhârî, De"avât, 61).

- O Rab ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli ürünler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah'a şirk koşmayın. (Bakara -22.)

-Allah’ım! Senden Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıran ameli yapmayı isterim… (Tirmizî, "De’avât", 73)

 -Ey iman edenler! Sabredin. Sabır yarışında düşmanlarınızı geçin. (Al-i İmran, 200)

Editör: Zeynep Baş