Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü programı için Şanlıurfa'ya gitti. Belediye Başkan adayı toplantısı öncesi Şanlıurfalılara seslenen Erdoğan, daha sonra toplantı salonuna geçti. Adliye saldırısını hatırlatan Cumhurbaşkanı "Dünkü saldırının hamisi CHP yöneticileridir" ifadelerinde bulundu. 

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Geçmişte bizimlere birlikte yol yürüyüp şimdi yolunu değiştirenlerin tercihleri kendilerini ilgilendirir. Kimsenin bizi kısır tartışmaların içine çekmesine izin vermeyiz. Türkiye ne zaman büyüme hızını artırsa hemen kirli oyunlar devreye giriyor. 

FETÖ İHANET ÇETESİ DARBE GİRİŞİM BU OYUNUN BİR PARÇASIYDI

Sakın oyunlara gelmeyelim. 21 yıldır bu hizmetleri veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Siz oyun bozdunuz, oyun. 31 Mart'ta da bu oyunları bozmaya devam ediyor muyuz? FETÖ ihanet çetesi darbe girişimi bu oyunların bir parçasıydı. PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerinin harekete geçirilmesi bu oyunların bir parçasıydı. Sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan "teröristan" bu oyunun bir parçasıydı. Hamdolsun milletimizle birlikte omuz omuza vererek oyunları birer birer bozduk. Daha çok çalışma ve biraz da gecikme pahasına hedeflerimize adım adım yürüdük. 

CHP ZİHNİYETİNİN VATANDAŞLA HİÇBİR BAĞI KALMAMIŞTIR

Muhalefet tarafı kelimenin tam anlamıyla sınıfta kalmıştır. Ana muhalefet CHP işlerine geldikçe kirli ittifaklarını gizlemek için tek ayak üstünde 40 yalan söylerler. CHP zihniyetinin vatandaşla hiçbir bağı kalmamıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün partisi diye oy verenleri tenzih ediyorum. En büyük mağdur bu vatandaşlarımızıdır. CHP yörüngeden yörüngeye savrulan bir partiye dönüşmüştür. 

ÖZGÜR EFENDİ DHKP-C'NİN ELEBAŞINA KONGREDEN BİZZAT SELAM GÖNDERDİ

Dünkü saldırı ile bir kez daha gördük. Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bizzat selam gönderdi. CHP'li bazılarının teröristler için soru önergeleri bile var. Bu parti terör örgütünün siyasi uzantısı ile yoldaşlık yapıyor. Terör örgütleri CHP'yi emellerine ulaşmak için koş başı olarak kullanmakta. Rotasını kaybeden CHP Türkiye'ye dair hesapları olan odakların oyuncağı haline geldi. Asıl suç CHP yönetimidir.

KILIÇDAROĞLU'NA DA DEĞİNDİ

Eski genel başkanları (Kemal Kılıçdaroğlu) yıllarca bu şekilde davranarak netice alacağını sandı ama tam 13 defa milletten kırmızı kart gördü. Bu partinin mevcut genel başkanı da aynı istikamette ilerliyor. CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor.  

CHP KENDİ BÜNYESİNDE SAVAŞ VERİYOR

Mevcut başkanları da aynı yanlışta ilerliyor. Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zazaman biteceğini kimse bilmiyor. Türkiye Yüzyılı'nın en büyük kazanımı bu kısır muhalefet zihniyetinden kurtulmamız olacak. 31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa başta olmak üzere şehirlerimizin tamamında alacağımız netice ile milletimize layık olduğu ezer ve hizmetleri sürdüreceğiz.

Şanlıurfa Belediye Başkan adayları:

Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan
Bilecik Belediye Başkan Adayı Mahmur Mirkelam
Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy
Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla
Eyyubiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş
Halfeti Belediye Başkan Adayı Şeref Albayrak
Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat
Harran Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz
Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık
Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli
Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak
Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel
Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci