Ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları farklı bir boyuta taşındı. Bu kez kiracı, ev sahibini mağdur etti. Aynı apartmanda boş dairesi bulunan kiracı, kirada oturan ve tahliye taahhütnamesi imzalayan ev sahibini, evsiz bıraktı. Ev sahibi ise duruma isyan etti. 

SATIN ALDIĞI EVİ HİÇ GÖREMEDİ

Ekran Haber'in özel haberine göre; Beşiktaş'ta 2,5 yıl önce kiracısı olan bir daireyi satın alan Bianka Bak, satın aldığı evi hiç göremedi. Sarıyer'de kirada oturan genç kadın, ev sahibinin baskısına dayanamayıp tahliye taahhütnamesi imzaladı. 

1-28

ASIL ŞOK KİRACISINDAN GELDİ

Evine taşınmak isteyen Bak, asıl şoku kiracısından gelen yanıtla yaşadı. İddiaya göre, aynı apartmanda dairesi bulunan ve dairesini boş tutan kiracı, inatla evi boşaltmak istemedi. Yaklaşık 15 yıldır aynı evde oturan kiracıdan 6 bin 500 TL kira aldığını belirten Bak ise, kiracının evini boşaltması için her türlü yolu denediğini söyledi. 

2-17

"EVİM VAR AMA KİRA VERİYORUM"

Kiracısının yaptığının kötülükten başka bir şey olmadığını dile getiren Bak, "Benim evim 2. kat. Onun evi giriş katı. Evim var ama kira veriyorum. İhtiyaçdan tahliye davası 2 sene sürüyor. İstinafı en az 3 sene." dedi.
 

Editör: Sinan Turp