Damla Ersubaşı'nın sosyal medya hesabında paylaştığı tesettürlü pozları, kısa bir süre içinde tesettür ürünleri satan sosyal medya hesapları tarafından geniş kitlelere ulaştırıldı. Damla Ersubaşı tesettürlü pozlarıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Kendisi hakkındaki kötü yorumlara da sitem eden Ersubaşı, "Henüz kapanmadım" dedi.

Damla Ersubaşı

Damla Ersubaşı Kimdir?

Damla Ersubaşı 21 Haziran 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 6 yaşındayken ilk kez Yılan Hikayesinde rol almıştır. Damla Ersubaşı ilk deneyiminin ardından 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe’yi canlandırmış ve bu rolle küçük yaşta ünlenmiştir.

damla-ersubaşı-itiraf-uyuşturucu-kimdir-sihirli-annem-5

Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü okuyan Damla Ersubaşı, "Her Halimle Sev Beni" dizisinde Zeynep, 2014'te Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakterlerini canlandırmıştır.

damla-ersubaşı-itiraf-uyuşturucu-kimdir-sihirli-annem-3

Damla Ersubaşı, LC Waikiki kataloglarında fotomodellik ve daha sonra Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışma programında da asistanlık yapmıştır. 2016 yılının son günlerinde Mustafa Can Keser ile dünya evine giren Damla Ersubaşı, 2020 eylül ayında tek celsede boşanmıştır.

Editör: Nurseli Fırat