Hapis cezası ile gündemde olan, Netflix'teki The Ranch dizisinde oynayan Danny Masterson'un hayatı oldukça çok merak ediliyor. Danny Masterson kimdir? Neden hapis cezasına çarptırıldı? İşte detaylar..

Danny Masterson'a Ömür Boyu Hapis

Netflix’in The Ranch isimli komedi dizisinde oynayan oyuncu Danny Masterson hakkında 2000’li yılların başlarında dört kadına tecavüz ettiğine yönelik iddialar gündeme geldi. Netflix'de bu iddiaların üzerine aktör ile olan bağını kopardığını açıkladı. ABD’li aktör Danny Masterson, iki kadına tecavüz etme suçundan ömür boyu hapse çarptırıldı. Masterson bu cezanın en az 30 yılını yatacak. 2000’li yılların başında işlenen suçlar sırasında Masterson, That 70’s Show dizisinde oynuyordu.

Danny-masterson-tecavüz-mahkeme

Reusters ajansının aktardığına göre bir diğer kadın ise “Seni affediyorum. Artık hastalığının yükünü taşımam gerekmiyor” diye konuştu. Duruşma boyunca konuşmayan Masterson'un En üst seviyeden ceza aldığı açıklandı. Danny Masterson hakkında çıkan iddialar doğru çıktı ve oyuncu tutuklanarak ömür boyu hapse mahkum edildi. 

Danny Masterson Kimdir?

13 Mart 1976 yılında ABD'nin New York eyaletinin Long Island şehrinde doğan Danny Masterson, tam adı ile Daniel Peter Masterson, Amerikalı eski aktördür. That '70s Show'da (1998-2006) Steven Hyde ve The Ranch'te Jameson "Rooster" Bennett (2016-2018) rollerinde oynamıştır. 2011 yılında moda tasarımcısı Bijou Philips ile evlenmiştir. Kızları Fianna Francis Masterson 14 Şubat 2014 tarihinde doğmuştur.