Muğla'nın Milas ilçesinde bir kıraathanede okey oynamak için bir araya gelen bir grup dede arasında çıkan kavgada ıstakalar havada uçuştu. Baskı yapma ve düzgün taş atmama nedeniyle çıktığı öğrenilen kavgada hafif yaralanan öfkeli dedeler, daha sonra evlerine döndü.

OYUNU BİTİREMEDİ DELİYE DÖNDÜ

Olay, Milas ilçe merkezinde bulunan bir kıraathanede meydana geldi. Emekli olan ve birlikte vakit geçirmek için burada buluşan 4 yaşlı adam okey oynarken, masada bulunanlardan biri oyunu tamamladı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, oyunu bitiremeyen dedelerden birinin gerildiği ve üstünde oturan diğer dedeye öfkelendiği görüldü. Sakin bir şekilde başlayan kavga, daha sonra şiddetlenerek devam etti.

muğla dedlerin taş kavgası2

BİRBİRLERİNE ISTAKA FIRLATTILAR

Görüntülerde, öfkeli dedelerden birinin eline aldığı ıstaka ile üstünde oturan diğer dedeye hafif şekilde vurduğu görülüyor. Bu olayın ardından kavga daha da şiddetleniyor ve aynı masada okey oynayan diğer iki dede birbirlerini ıstaka ile darp ediyor.

muğla dedlerin taş kavgası

BİR DEDE YARALANDI

Kavgaya diğer masadaki okey oyuncularının müdahale etmediği görülürken, garsonun araya girerek dedeleri ayırdığı belirtildi. Kavgada başından darbe alan bir dedenin hafif şekilde yaralandığı ifade edildi.

Editör: Zeynep Baş