Teknik direktörler Fatih Terim ve Arda Turan ile futbolcular Muslera ve Semih Kaya gibi futbol dünyasının popüler isimlerininde bulunduğu birçok kişinin adının karıştığı "yüksek karlı gizli fon" davası, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılanmasıyla devam ediyor. 

Daha önce Denizbank'ta şube müdürü olarak çalışan Seçil Erzan'ın da tutuklu sanık olarak yargılandığı davayla ilgili, söz konusu bankanın tepe yönetiminde olan genel müdürü Hakan Ateş ilk kez konuştu. 

Hakan Ates Kimdir Ve Nereden Mezun 992X650

"BİZ OLAYA KURUM OLARAK BAKIYORUZ"

Şahsi olarak hiçbir zaman demeç vermediğini hatırlatan Ateş, "Biz olaya kurum olarak bakıyoruz. 15 bin kişinin çalıştığı bir yer, bazen yanlış şeyler olabiliyor. Bazen yanlış davranışlarda bulananlar her bankada olur. Bizim talihsizliğimiz, karşıdaki tarafın kamuoyuna mal olmuş insanlar olması. Bu bir talihsizlik tabiİ ama ne yapalım hayat öyle bir şey.’’ dedi.

"TELKİN ALMADIM"

Hukukun herkes için olduğunu belirten Ateş, kimseden bir telkin almadığını öne sürdü. Ateş, Cumhurbaşkanı'ndan telkin aldığı yönündeki iddialara karşılık, "Onu hep söylüyorlar. Biz normal hukuk nasıl neticelenirse ona göre gereğini yapacağız. Bugüne kadar da yaptık ama olaylar çok ortada.. Ben fazla yoruma girmeyeceğim.’’ ifadelerini kullandı.